rozpoczęcie sezonu

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistÄ…...

rozpoczęcie sezonu

Postprzez pati90 » 20 mar 2010, o 20:43

ale cisza na tym forum :? ludzie jak wasze nastawienie przed rozpoczęciem sezonu? :D kiedy planujecie rozpocząć swoje pierwsze przejażdżki?? :D pozdrawiam Pati :)
pati90

Pseudo: pati
Motor: yamaha virago
Gadu Gadu: 6877111

Re: rozpoczęcie sezonu

Postprzez tandino » 24 mar 2010, o 20:01

Staram się jeździć cały rok. Ostatni raz w zeszłym roku udało się wyjechać 29 grudnia, a w tym roku pierwszy raz w lutym. Teraz odkąd zeszły śniegi śmigam już do roboty moto zamiast auto. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Jest nas widzę niewielu na forum, trzeba się kiedyś zgadać na jakąś wspólną przejażdżkę. :lol:
tandino

Pseudo: tandino
Motor: Yamaha XV250 92r.

Postprzez pati90 » 25 mar 2010, o 21:45

no to ogień :twisted: ja to bym chyba zamarzła :) ale coż :D też bym sobie już pośmigała, ale nie ma mnie obecnie w kraju a maszyna w garażu stoi ;) :| ale całe wakacje przede mną :D
pati90

Pseudo: pati
Motor: yamaha virago
Gadu Gadu: 6877111

Postprzez Novik » 1 kwi 2010, o 18:34

Witam kolegów i koleżanki;];]
Jak tam już zaliczyliście jakąś dłuższą trasę w tym sezonie czy ograniczacie się narazie do krótkich wypadów za miasto i przejażdżek po mieście? Ja zrobiłem w tym roku nie całe 600km więc słabiutko jeszcze ale mam nadzieję na jakąś dłuższą trasę ale przydała by się jakaś fajna pogoda. A jak u was planujecie w tym sezonie jakieś wypady??Pozdro
Ride to live
Live to ride
Novik

Motor: Kymco Zing 125
Gadu Gadu: 4636494

WypowiedŸ dla Wykop  dodaj na sledzik  WypowiedŸ dla Facebook  WypowiedŸ dla Wyczaj.to  WypowiedŸ dla Gwar  WypowiedŸ dla Delicious  WypowiedŸ dla Digg  WypowiedŸ dla Furl  WypowiedŸ dla Google  WypowiedŸ dla Magnolia  WypowiedŸ dla Reddit  WypowiedŸ dla Simpy  WypowiedŸ dla Slashdot  WypowiedŸ dla Technorati  WypowiedŸ dla YahooMyWeb

Powrót do Na luzie

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość