UWAGA NA KOMIS!!!!

Dział, gdzie możemy pisać nasze opinie na temat salonów lub serwisów motocyklowych

UWAGA NA KOMIS!!!!

Postprzez coyote slayer » 3 lut 2010, o 18:04

PANOWIE UWAGA NA KOMIS MOTOCYKLOWY PRZY WARSZTACIE MOTOCYKLOWYM NA ULICY ABRAHAMA 7

Wstawilem tam motory i wlasciciel ich nie sprzedal. Umowa byla na prowizje 500 od sprzedanej maszyny. Nie mogl ich sprzedac wiec wycofalem moje cacka. Ten skasowal mnie 350 za garazowanie i 60 za oglaszanie na Allegro.
GODNE POZALOWANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
coyote slayer

Pseudo: coyoty slayer
Motor: Honda CB600 Hornet

Re: UWAGA NA KOMIS!!!!

Postprzez onaaaaa » 11 mar 2010, o 14:09

Godny pożałowania jesteś Ty sam skoro myślałeś że ktoś komuś będzie garażował motocykle za darmo przez klika miesięcy,może idz do sąsiada i zapytaj czy możesz auto lub motocykl sobie garażować za darmochę zimową porą ! Duży facet a zachowanie małolatka ,śmiechu warte !
onaaaaa

Re: UWAGA NA KOMIS!!!!

Postprzez coyote slayer » 10 kwi 2010, o 15:13

onaaaaa napisał(a):Godny pożałowania jesteś Ty sam skoro myślałeś że ktoś komuś będzie garażował motocykle za darmo przez klika miesięcy,może idz do sąsiada i zapytaj czy możesz auto lub motocykl sobie garażować za darmochę zimową porą ! Duży facet a zachowanie małolatka ,śmiechu warte !

Droga onaaaaa

Motory wstawilem wam w komis a nie w GARAZ

DOCIERA!!!!!!!!

Prowizje 500 zl od sprzedanego Suzuki wzieliscie a nie za GARAZOWANIE. Do dzis nie dostalem faktury ani za prowizje ani za pieniadze ktore dalem wam na zaliczke a wy mi ich nie oddaliscie,

Tylko dolalas oliwy ognia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zaczynam wspolczuc Irkowi
coyote slayer

Pseudo: coyoty slayer
Motor: Honda CB600 Hornet

WypowiedŸ dla Wykop  dodaj na sledzik  WypowiedŸ dla Facebook  WypowiedŸ dla Wyczaj.to  WypowiedŸ dla Gwar  WypowiedŸ dla Delicious  WypowiedŸ dla Digg  WypowiedŸ dla Furl  WypowiedŸ dla Google  WypowiedŸ dla Magnolia  WypowiedŸ dla Reddit  WypowiedŸ dla Simpy  WypowiedŸ dla Slashdot  WypowiedŸ dla Technorati  WypowiedŸ dla YahooMyWeb

Powrót do Salony, serwisy motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość